Winkels1. Grote Spuistraat
3311 GE Dordrecht
Een grote winkelstraat in het centrum. Er zijn vlakbij goede parkeermogelijkheden en een bewaakte fietsenstalling. De winkelstraat ligt in een voetgangerszone, dus geen auto’s. Met een overzicht van de winkels, acties en openingstijden.

2. Historische centrum Voorburg
2271 CD Voorburg (gemeente Leidschendam-Voorburg)
In de Herenstraat en de direct daaraan gelegen straten is een mix te vinden van detailhandel, horeca en kunst. De aanwezigheid van kunst uit zich door de galerie’s en musea.

3. Naaldwijk Winkelrijk
Naaldwijk (gemeente Westland)
Een winkelcentrum met ruim 150 winkels en heeft een gratis parkeergelegenheid. Met het openbaar vervoer is het winkelcentrum ook goed te bereiken. Met een overzicht van de winkels en openingstijden, een agenda van activiteiten en het nieuws.

4. Winkelcentrum Aarhof
2406 BT Alphen aan den Rijn
Overdekt winkelcentrum met ruime parkeergelegenheid op het parkeerdak en op de terreinen rond het winkelcentrum, maar ook de bewaakte fietsenstalling. Heeft een cadeaubon en regelmatig koopondagen.

5. Winkelcentrum Bloemendaal
Gouda
Wineklcentrum met ruim 60 winkels en heeft parkeergelegenheid. Met een overzicht van de winkels en hun openingstijden, een agenda van activiteiten, koopzondagen en avonden, het nieuws en aanbiedingen.

6. Winkelcentrum Crabbehof

Dordrecht
Winkelcentrum met ongeveer 40 winkels en gratis parkeergelegenheid. Heeft een eigen cadeaubon voor alle winkels in het centrum en organiseert regelmatig evenementen. De vaste koopavond is op donderdag. Met informatie over de winkels.

7. Winkelcentrum Crimpenhof
Krimpen aan den IJssel
Het winkelcentrum telt 80 winkel en heeft een fietsenstalling, busstation in de buurt en 3 gratis parkeer gelegenheden (blauwe schijf). Het centrum wordt bewaakt en heeft diverse geldautomaten. De koopavond is op vrijdag en er zijn koopzondagen.

8. Winkelcentrum de Bieshof
Dordrecht
Een winkelcentrum met ruim 30 winkels, gratis parkeergelegenheid en op loopafstand van treinstation Dordrecht Stadspolders. Met informatie over de winkels, de openingstijden, evenementen en de koopavonden.

9. Winkelcentrum de Herenhof
Alphen aan den Rijn
Winkelcentrum met ongeveer 40 winkels en voor het winkelcentrum is een kleine speelplaats aanwezig voor de kinderen, ook is er hier een terras aangebracht. Elke vrijdag is er koopavond en er worden regelmatig activiteiten gereorganiseerd.

10. Winkelcentrum de Meent

Papendrecht
Winkelcentrum met ruim 100 winkels met een gevarieerd aanbod. Het winkelcentrum is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. De parkeergarage onder het winkelcentrum is ruim opgezet en er kan tegen betaling geparkeerd worden. Hier kan je ook goud verkopen bij diverse winkels, maar wij raden om naar utrecht te gaan voor goud verkopen.

11. Winkelcentrum de Reigerhof
Nieuwerkerk aan den IJssel (gemeente Zuidplas)
Het geheel overdekte winkelcentrum bestaat uit 51 winkels en heeft voldoende parkeergelegenheden. En is goed te bereiken met trein, auto, bus of fiets. Met een overzicht van de winkels en openingstijden, een agenda van activiteiten en het nieuws.

12. Winkelcentrum Hoogvliet
Hoogvliet (gemeente Rotterdam)
Het winkelcentrum telt 100 winkels en is goed bereikbaar met de auto, fiets, bus, metro of te voet. Ruime (gratis) parkeergelegenheid met invalide parkeerplaatsen. Meerdere pinautomaten in het winkelcentrum, koopavond op vrijdag en koopzondagen.

13. Winkelcentrum in de Bogaard
Den Haag
Een winkelcentrum met ongeveer 100 winkels met een eigen parkeerterrein. Met een overzicht van de winkels en hun openingstijden, een agenda van activiteiten, het nieuws en aanbiedingen. Als u komt om diamant te kopen, raden wij u alleen aan om online te kijken en niet naar een winkel in Den Haag te komen.

14. Winkelcentrum Langevoort
Oegstgeest
Winkelcentrum met meer dan 50 winkels en voldoende gratis parkeer-gelegenheid en koopavond op vrijdag. Met een overzicht van de winkels en hun openingstijden, een agenda van activiteiten. het nieuws en aanbiedingen.

15. Winkelcentrum Leidsenhage
Leidschendam (gemeente Leidschendam-Voorburg)
Winkelcentrum biedt circa 180 winkels en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer,(brom)fiets of met de auto. Biedt ruim 3000 parkeerplaatsen. Met een overzicht van winkels, openingstijden, koopavonden en koopzondagen. Gratis kinderopvang.